nlenfr

Bescherm uw klanten en uw zelf tegen COVID-19

In de regio Wuhan in China startte in december 2019 een uitbraak van een nieuw coronavirus, ook wel SARS severe acute respiratory syndrome CoV coronavirus -2 genoemd. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste (humane) patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten. In Nederland, maar ook wereldwijd, worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Om tegemoed te komen aan de wensen van onze klanten om zich zelf en de klant te kunnen beschermen hiertegen hebben wij in overleg  een aantal producten ontwikkeld.

Gelaat masker 

Het gelaatsmasker is makkelijk op te zetten en beschikt over een uitstekend gezichtsveld. De hoofdband is verstelbaar dus past iedereen. Door het grote scherm zorgt het voor een optimale bescherming van het gezichtsveld. Het scherm is makkelijk te reinigen of te vervangen. Het scherm is ook los te bestellen.

Handen desinfectie zuil, voetpomp

Zuil van volledig RVS, met ingebouwd spray systeem wat werkt op een voetpomp. Werkt zeer gemakkelijk en duurzaam. De zuil kan gevuld worden met 5 liter jerrycans desinfectie.

Tafelscherm

Stevig plexiglas scherm welke u aan uw behandeltafel kan plaatsen op de monorail. Heeft 2 gaten zodat de eigenaar het huisdier kan vast houden en geruststellen. 

Veterinaire apparatuur

Contactgegevens

(+31) 0654-392488
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 VETEQ VETERINAIR. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau